SING & SPEAK WITH FREEDOM

Receive your free gift

Sing & Speak with Freedom-Online Trainingen, Coaching en Retreats to bring out the best of you and your voice

Ontvang Gratis jouw High Level Ebook-6

Wat anderen ervaren

 

Als kind al wilde ik zingen, maar nooit kwam dit ervan. Er was altijd wel een excuus . Maar nu ging ik over tot actie! Deze cursus wil ik echt volgen. Het is het mooiste cadeau wat ik mijzelf heb gegeven.

De coaching en de begeleidende stem  van Angie is zo inlevend en betrokken dat ik al snel echt vertrouwen kreeg. Hierdoor kon ik echt doorzetten. Om mijzelf echt dat kwartier per dag te gunnen bracht mij in balans en gaf mij meer focus . Alsof ik echt letterlijk in een hogere trilling terecht kom. Ik voel mij zo gelukkig met deze keuze en te ontdekken dat mijn stem echt de moeite waard is . Mijn zelf vertrouwen  is ontzettend gegroeid .

Thanks Angie , voice yoga rocks! Petra, Business Adviser coach

De 'I am light' Empower your voice methode is een aanrader voor iedereen. Het geeft je rust en ontspanning. De druk valt weg om te denken dat je stem of zangstem niet goed genoeg is. Geen moeilijke theorieën , maar heerlijk overzichtelijk.

Je kan echt voelen dat het je van binnen in beweging zet. Ik wist niet dat het effect van mijn stem, trillingen in beweging kon zetten, die zoveel bij me losmaken. Ik voel me er ook gezonder door en echt happy. Ik ben ontzettend blij om dit te ontdekken. Vooral omdat het door werkt naar mijn klanten. In mijn vakgebied werk ik met gezondheid en om deze technieken en inzichten te kunnen doorgeven aan mijn klanten geeft enorm veel meerwaarde aan ons allen.

Yes de 'I am light' methode van Angie. Ik ben fan! Gabrielle, happy health coach

 

 

Als yoga docent dacht ik dat ik alles wel ongeveer wist over ontspanning . Maar deze cursus heeft mij opnieuw wakker geschud. De kracht van je stem ontdekken en het effect van deze oefeningen hadden een enorme impact op mij. Zoveel emoties kwamen los en tegelijkertijd werd ik zo erg blij hiervan. Ik ervaar het als ontzettend bevrijdend . Het is inderdaad spreek en  zing je vrij en blij. Hierdoor kan ik nog meer verdieping en inhoud meegeven in mijn yoga praktijk.

Yes Let's do it, just start! Mirre vd Veer 

Als spreker en zangeres wil ik altijd het beste uit mijn stem halen.

De I am light Empower your voice cursus zette wel even alles op zijn kop . Heel veel traditionele aangeleerde technieken waren juist niet nodig en kon ik overboord gooien. Het was alsof ik weer vanaf het begin een sterk gezond fundament ging aanleggen . Ik kan echt zeggen dat de term voice yoga echt klopt. Net als met spierpijn, als je een coach hebt die niet doorheeft dat ze je over belasten dan heb je weken spierpijn of een blessure . Zo is het ook met de stem . Ik ben er van  overtuigd dat voice yoga 'I am light' de basis hoort te zijn voor stem training . Hierdoor leer je echt eerst de kracht van je stem kennen. Ik ben er enorm blij mee en wil alleen maar meer leren hierover.

'I Am light' makes me smile! Susanne, Singer/performer

Relax

Would you like to relax and present better

Trust

Do you want to sing, present, speak more self-esteem

and speak with real heartpower

Action

Discover the power of your voice and sing and speak with freedom

You want to shine and speak and sing with heart and soul. You want to inspire and share your insights and success with your customers, friends and public