"'Sing With Freedom"'

» 6 weeks Online Training

» Wekelijkse PFD en MP3 bestanden

» Elke week Email met Training tools

» Fantastic Support

You Will learn to Sing Your Song Great

» 6 weeks Online Training

» Stap voor stap focus

» Gemakkelijk te gebruiken Modules

» You will learn to sing Your Song just Great

Ademhaling

Je leert ''I AM LIGHT" ademhalings technieken gebaseerd op oeroude kennis . Onze focus in deze Online training is om jou binnen 6 weken te leren om 1 song in vrijheid te leren zingen.

Gehoor

Je leert bewust te luisteren en je creatieve talenten te stimuleren.

Vertrouwen

Je leert om meer zelfvertrouwen te krijgen in jezelf en je stem

De kracht van Eenvoud

Je leert om de kracht van eenvoud in te zetten. En ontdekt mogelijkheden bij jezelf en in je stem die je geweldig vind.

YES! Je zingt je Song

Na 6 weken ben je in staat om echt geweldig je Song te zingen. Zuiver en mooi en helder!

Veranderingen

Je ontdekt veranderingen bij jezelf. Doordat je de kracht van jezelf en je stem gaat ontdekken en inzetten.

Our Philosophy

My passion is to support women to create a foundation of love within and for themselves, to live beyond their fears, and truly share their greatest gifts with the world 

ANGIE

Sing with Freedom " Special Offer"

€189.00 NU € 69.00 6 weken

Frequently Asked Questions

Wat andere deelnemers ervaren

 

Als kind al wilde ik zingen, maar nooit kwam dit ervan. Er was altijd wel een excuus. Maar nu ging ik over tot actie! Het is het mooiste cadeau wat ik mijzelf heb gegeven.

De coaching en de begeleidende stem van Angie is zo inlevend en betrokken dat ik al snel echt vertrouwen kreeg. Hierdoor kon ik echt doorzetten. Om mijzelf een kwartier per dag te gunnen bracht mij in balans en gaf mij meer focus. Alsof ik echt letterlijk in een hogere trilling terecht kom. Ik voel mij zo gelukkig met deze keuze en te ontdekken dat mijn stem echt de moeite waard is . Mijn zelf vertrouwen  is ontzettend gegroeid .

Thanks Angie , voice yoga rocks! Petra, Business Adviser coach

De 'I am light' Empower your voice methode is een aanrader voor iedereen. Het geeft je rust en ontspanning. De druk valt weg om te denken dat je stem of zangstem niet goed genoeg is. Geen moeilijke theorieën, maar heerlijk overzichtelijk.

Ik wist niet dat stem oefeningen, trillingen in beweging kon zetten, die zoveel bij me losmaken. Ik voel me er ook gezonder door en echt happy. Ik ben ontzettend blij om dit te ontdekken. In mijn vakgebied werk ik met mensen en hun gezondheid en om deze technieken en inzichten te kunnen doorgeven aan mijn klanten geeft enorm veel meerwaarde aan ons allen.

Yes de 'I am light' methode van Angie. Ik ben fan! Gabrielle, happy health coach

 

Als yoga docent dacht ik dat ik alles wel ongeveer wist over ontspanning. Maar deze cursus heeft mij opnieuw wakker geschud. De kracht van je stem ontdekken en het effect van deze oefeningen hadden een enorme impact op mij. Zoveel emoties kwamen los en tegelijkertijd werd ik zo erg blij hiervan. Ik ervaar het als ontzettend bevrijdend . Het is inderdaad spreek en  zing je vrij en blij. Hierdoor kan ik nog meer verdieping en inhoud meegeven in mijn yoga praktijk.

Yes Let's do it, just start! Mirre vd Veer 

Als spreker en zangeres wil ik altijd het beste uit mijn stem halen.

De I am light Empower your voice cursus zette wel even alles op zijn kop . Heel veel traditionele aangeleerde technieken waren juist niet nodig en kon ik overboord gooien. Het was alsof ik weer vanaf het begin een sterk gezond fundament ging aanleggen . Ik kan echt zeggen dat de term voice yoga echt klopt. Net als met spierpijn, als je een coach hebt die niet doorheeft dat ze je over belasten dan heb je weken spierpijn of een blessure. Zo is het ook met de stem . Ik ben er van  overtuigd dat voice yoga 'I am light' de basis hoort te zijn voor stem training . Hierdoor leer je echt eerst de kracht van je stem kennen. Ik ben er enorm blij mee en wil alleen maar meer leren hierover.

'I Am light' makes me smile! Susanne, Singer/performer

Call us today at 1-800-555-5555 or email themes@fastlinemedia.com

Mauris eget eleifend magna. Ut arcu justo, tempor sit amet malesuada id, semper in lacus. Mauris vitae arcu vitae tortor aliquam posuere sed quis nunc. In sed enim iaculis, mattis.

About Us

Densior nam solidumque aer librata pondus dispositam moles! Mundum lumina postquam grandia? Tegit porrexerat recens subdita nubibus faecis. Recepta quanto sole matutinis invasit aberant imagine.

Recent News

Categories

Contact Us

Lorem Ipsum
1555 Fake St. #200
Campbell, CA 95008

1-800-555-5555
themes@fastlinemedia.com